Het actuele programma van Theaterproducties Roosenboom

Al meer dan 50 jaar een begrip in theaterland. Wat je smaak in theater ook is, bij Theaterproducties Roosenboom vind je zeker iets waarvan je zult genieten. Op deze pagina vind je het actuele programma van voorstellingen en optredens door heel Nederland.

Poppenkast optreden op locatie en thuis
wandelend theater boeken voor evenementen
poppenkast kindertheater boeken voor evenement of braderie

Optredens & poppenkastvoorstellingen

Bekijk hieronder het actuele theateraanbod en – optredens van Theaterproducties Roosenboom. Ontdek op welke evenementen, braderieën of festivals je ons kan tegenkomen of boek tickets voor het kindertheater.

24 september 2023

De voorstelling: Pinokkio en Gepetto

Een verhaal over een timmerman Gepetto die een mooie houten pop maakt. Hij noemt hem Pinokkio. Zelfs tegen Gepetto zijn vader, de timmerman, doet hij soms zo onaardig. De politie komt hem vertellen dat hij wat liever moet zijn. Maar dat lukt niet zo goed. Pinokkio kan niet zo goed luisteren en als hij liegt, dan groeit zijn neus. Een lieve Fee helpt hem om beter te leren luisteren. Maar misschien kunnen de kinderen hem dat ook leren. Kinderen luisteren toch altijd!
theater

4 oktober 2023

De voorstelling: De Kikkerkoning


Sprookje over Kikker Kwaak die graag wil zingen, maar nu klinkt het erg vals. Gelukkig heeft hij een vriendje die een wens doet bij een plas met water. Een voorstelling met een gezellig liedje.
theater

18 oktober 2023

De voorstelling: Hoe krijg je een boef in de kist?

Grijpie wil in het huis van jan gaan inbreken, maar dat hoort echt niet! Maar Jan en agent Slim hebben een plannetje om slimmer te zijn dan grijpie de boef.
10:30 uur.
kaartjes via de Berchplaets.
theater

5 november 2023

De voorstelling: Konijn, vos en de hond

Duik in de spannende wereld van konijn Babbel, hondje Mop en de sluwe vos Arie! Babbel en Mop zijn beste vrienden, maar Arie de Vos probeert altijd de baas te spelen. Hij denkt dat hij slim is, maar misschien zijn Babbel en Mop slimmer dan hij denkt. Ontdek het in dit leuke en leerzame verhaal, geschreven en bewerkt door poppenspeler Jan Roosenboom. ..
theater

25 november 2023

Sinterklaas intocht in Oss

Al meer dan 50 jaar de Sinterklaas van Oss. Ook dit jaar zal hij weer aanwezig zijn tijdens de Sinterklaasintocht in Oss. Kom je ook kijken?
INTOCHT OSS

5 december 2023

Live videobellen met Sinterklaas

Ook dit jaar kan je weer live videobellen met Sinterklaas. Reserveer snel je plekje en wees verzekerd van een onvergetelijk Sinterklaasfeest.
Sinterklaas

27 december 2023

Waar is de Kerstboom gebleven?

Kom naar de Kerstvoorstelling en ontdek hoe het verhaal gaat aflopen. Jan en katrijn hebben een prachtige kerstboom gezet. Maar er is iemand die heel jaloers is.
theater

21 januari 2024

De voorstelling: de boekenworm

Ontdek het mooie verhaal van Boekenworm Kareltje, die zo dol is op boeken dat hij ze op wil eten! Maar Teun vindt dat maar gek, hij houdt ook van lezen maar boeken eten? Bah! En de heks wil haar toverboek met gif behandelen omdat ze niet van wormen houdt, zeker niet als ze boeken eten. Hoe zal dit goed aflopen? Bestel nu en geniet van deze bijzondere avonturen van Boekenworm Kareltje!..
vanaf 3 jaar
theater

24 maart 2024

De voorstelling: Roodkapje

Kom mee op avontuur met Roodkapje in het bos! Oma wil koekjes bakken en Roodkapje moet boodschappen doen: meel, suiker, boter en kaneel. Maar onderweg komt ze de nieuwsgierige wolf tegen die iets van plan lijkt te zijn. Zal Roodkapje veilig thuis komen met alle ingrediënten voor de koekjes? Ontdek het in dit spannende en grappige sprookje van Grimm, met een speciale bewerking door poppenspeler Jan Roosenboom en Femme Janssen.
theater

24 april 2024

Pinokkio en Gepetto

Een verhaal over een timmerman Gepetto die een mooie houten pop maakt. Hij noemt hem Pinokkio. Zelfs tegen Gepetto zijn vader, de timmerman, doet hij soms zo onaardig. De politie komt hem vertellen dat hij wat liever moet zijn. Maar dat lukt niet zo goed. Pinokkio kan niet zo goed luisteren en als hij liegt, dan groeit zijn neus. Een lieve Fee helpt hem om beter te leren luisteren. Maar misschien kunnen de kinderen hem dat ook leren. Kinderen luisteren toch altijd! Een prachtig verhaal bewerkt door de poppenspeler Jan Roosenboom, die zelf voor Gepetto speelt in dit mooie sprookje.
theater

wordt vervolgt

Roosenboom speelt de poppenkastvoorstelling
theater

Poppenkastvoorstelling voor je evenement of feest

Als je op zoek bent naar uniek entertainment voor je volgende evenement, markt of bedrijfsfeest, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken. Een poppenkastvoorstelling kan zorgen voor een avond vol plezier en gelach, of voor een meer serieuze en tot nadenken stemmende ervaring, afhankelijk van je voorkeuren. De poppenkastvoorstellingen kunnen aangepast worden aan het thema van je evenement. Het beste van alles is dat deze optredens een geweldige manier zijn om je gasten welkom te heten en bij de festiviteiten te betrekken. Dus als je op zoek bent naar iets anders en gedenkwaardigs, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken voor je volgende evenement. Voor jong en oud.