Het actuele programma van Theaterproducties Roosenboom

Al meer dan 50 jaar een begrip in theaterland. Wat je smaak in theater ook is, bij Theaterproducties Roosenboom vind je zeker iets waarvan je zult genieten. Op deze pagina vind je het actuele programma van voorstellingen en optredens door heel Nederland.

Poppenkast optreden op locatie en thuis
wandelend theater boeken voor evenementen
poppenkast kindertheater boeken voor evenement of braderie

Optredens & poppenkastvoorstellingen

Bekijk hieronder het actuele theateraanbod en – optredens van Theaterproducties Roosenboom. Ontdek op welke evenementen, braderieën of festivals je ons kan tegenkomen of boek tickets voor het kindertheater.

24 maart 2024

De voorstelling: Roodkapje

Kom mee op avontuur met Roodkapje in het bos! Oma wil koekjes bakken en Roodkapje moet boodschappen doen: meel, suiker, boter en kaneel. Maar onderweg komt ze de nieuwsgierige wolf tegen die iets van plan lijkt te zijn. Zal Roodkapje veilig thuis komen met alle ingrediënten voor de koekjes? Ontdek het in dit spannende en grappige sprookje van Grimm, met een speciale bewerking door poppenspeler Jan Roosenboom en Femme Janssen.
theater

1 april 2024

Kinderboederij Elzeneind

Beleef het ultieme paasfeest op De Elzenhoek! Ga op zoek naar kleurrijke eieren, ontwerp je eigen palmstok en knutsel een prachtig paasmandje. Laat je betoveren door Poppentheater Ronzebons met een meeslepende paasvoorstelling. Deze dag biedt creativiteit, verwondering en gezinsplezier. Van eieren zoeken tot kunstzinnige ambachten en een magische poppenshow, ons paasfeest heeft voor ieder wat wils. Kom en vier Pasen op De Elzenhoek - een onvergetelijke dag vol lachen, spelen en feestelijk samenzijn!
theater

24 april 2024

Pinokkio en Gepetto

Een verhaal over een timmerman Gepetto die een mooie houten pop maakt. Hij noemt hem Pinokkio. Zelfs tegen Gepetto zijn vader, de timmerman, doet hij soms zo onaardig. De politie komt hem vertellen dat hij wat liever moet zijn. Maar dat lukt niet zo goed. Pinokkio kan niet zo goed luisteren en als hij liegt, dan groeit zijn neus. Een lieve Fee helpt hem om beter te leren luisteren. Maar misschien kunnen de kinderen hem dat ook leren. Kinderen luisteren toch altijd! Een prachtig verhaal bewerkt door de poppenspeler Jan Roosenboom, die zelf voor Gepetto speelt in dit mooie sprookje.
theater

1 mei 2024

Stadsboederij de Elzenhoek

Kom en geniet van onvergetelijk plezier op De Elzenhoek! Maak een ritje op een van onze vriendelijke pony's. Op 1 mei kun je ook genieten van fantastische poppenkastvoorstellingen van poppentheater Ronzebons!
theater

26 mei 2024

Ruwaard Kinderfestival

Zondag 26 mei van 11.00u tot 16.00u is het feest in het Elzeneindpark. Bij speeltuin Elckerlyc, stadsboerderij De Elzenhoek én het plein ertussen kun je deze dag meedoen met allerlei leuke activiteiten. Klauter over het megaklimparcours van scoutinggroep Dorus Rijkers, geniet van een voorstelling van poppentheater Ronzebons, breng een bezoekje aan ballonclown Dylan, bak broodjes boven een vuurtje, laat je prachtig schminken, knutsel iets moois voor thuis, maak een ritje op een pony of ponycycle, ga op bezoek bij Boer Boris bij de pop-up bieb en nog véél meer. Natuurlijk kun je tijdens het kinderfestival ook smikkelen en smullen van allerlei lekkers. De entree en veel van de activiteiten zijn helemaal gratis. Tot dan!
theater

14 Augustus 2024

Stadsboederij de Elzenhoek

Stadsboerderij De Elzenhoek bruist deze zomer van vreugde en activiteiten! Duik in een zee van plezier met een overvloed aan leuke evenementen, waaronder de betoverende poppenkastvoorstellingen van Poppentheater Ronzebons. Ontdek een wereld vol lachen, spelen en avontuur op ons terrein. Verlies jezelf in de magie van de poppenkast en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Kom en vier de zomer met ons op De Elzenhoek op 14 augustus.
theater

wordt vervolgt

Roosenboom speelt de poppenkastvoorstelling
theater

Poppenkastvoorstelling voor je evenement of feest

Als je op zoek bent naar uniek entertainment voor je volgende evenement, markt of bedrijfsfeest, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken. Een poppenkastvoorstelling kan zorgen voor een avond vol plezier en gelach, of voor een meer serieuze en tot nadenken stemmende ervaring, afhankelijk van je voorkeuren. De poppenkastvoorstellingen kunnen aangepast worden aan het thema van je evenement. Het beste van alles is dat deze optredens een geweldige manier zijn om je gasten welkom te heten en bij de festiviteiten te betrekken. Dus als je op zoek bent naar iets anders en gedenkwaardigs, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken voor je volgende evenement. Voor jong en oud.