Het actuele programma van Theaterproducties Roosenboom

Al meer dan 50 jaar een begrip in theaterland. Wat je smaak in theater ook is, bij Theaterproducties Roosenboom vind je zeker iets waarvan je zult genieten. Op deze pagina vind je het actuele programma van voorstellingen en optredens door heel Nederland.

Poppenkast optreden op locatie en thuis
wandelend theater boeken voor evenementen
poppenkast kindertheater boeken voor evenement of braderie

Optredens & poppenkastvoorstellingen

Bekijk hieronder het actuele theateraanbod en – optredens van Theaterproducties Roosenboom. Ontdek op welke evenementen, braderieën of festivals je ons kan tegenkomen of boek tickets voor het kindertheater.

23 oktober2022

De voorstelling: Het lieve draakje & Krooki

Draken zien er best eng uit, maar kunnen ook lief zijn. Krooki de babykrokodil is zijn beste vriendje. Wat zijn ze van plan samen?
poppenkast

26 oktober 2022

De Voorstelling het lieve draakje & Krooki

Draken zien er best eng uit, maar kunnen ook lief zijn. Krooki de babykrokodil is zijn beste vriendje. Wat zijn ze van plan samen?​
Poppenkast

5 december 2022

Reserveren: Live videobellen met Sinterklaas

Wil jij dit jaar live videobellen met Sinterklaas? Maak dan snel je reservering hieronder en wees verzekerd van een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest.

11 december 2022

De voorstelling: De Kikkerkoning

Kikker Kwaak zingt vals. Zijn vriendje Pipi de muis wenst dat hij koning wordt en ook mooi kan zingen. Met de kroon op kan hij mooi zingen, maar er zijn andere die ook graag willen zingen en koning worden.
poppenkast

18 december 2022

De voorstelling: Het verdwenen kerstkado​

De Kerstman heeft een cadeautje gebracht. Hij weet zeker dat hij het bij de deur heeft gezet. Of wordt hij vergeetachtig?
Poppenkast

28 december 2022

De voorstelling: Het verdwenen kerstkado

De Kerstman heeft een cadeautje gebracht. Hij weet zeker dat hij het bij de deur heeft gezet. Of wordt hij vergeetachtig?
Poppenkast

12 februari 2023

De voorstelling: De avonturen van Sooi en Sientje

Sooi en Sientje passen op de ring van tante Noor. Als ze even niet opletten, verdwijnt de ring. Hoe krijgen ze de ring weer terug?
poppenkast

23 april 2023

De voorstelling: Oei! Er zit een aap in mijn huis

Er is een aap weg uit de dierentuin. En soms heeft hij honger. Maar wat eten apen eigenlijk? Oh oh oh, er gebeuren echt gekke dingen!
Poppenkast

wordt vervolgd...

Poppenkast

Poppenkastvoorstelling voor je evenement of feest

Als je op zoek bent naar uniek entertainment voor je volgende evenement, markt of bedrijfsfeest, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken. Een poppenkastvoorstelling kan zorgen voor een avond vol plezier en gelach, of voor een meer serieuze en tot nadenken stemmende ervaring, afhankelijk van je voorkeuren. De poppenkastvoorstellingen kunnen aangepast worden aan het thema van je evenement. Het beste van alles is dat deze optredens een geweldige manier zijn om je gasten welkom te heten en bij de festiviteiten te betrekken. Dus als je op zoek bent naar iets anders en gedenkwaardigs, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken voor je volgende evenement. Voor jong en oud.