Het actuele programma van Theaterproducties Roosenboom

Al meer dan 50 jaar een begrip in theaterland. Wat je smaak in theater ook is, bij Theaterproducties Roosenboom vind je zeker iets waarvan je zult genieten. Op deze pagina vind je het actuele programma van voorstellingen en optredens door heel Nederland.

Poppenkast optreden op locatie en thuis
wandelend theater boeken voor evenementen
poppenkast kindertheater boeken voor evenement of braderie

Optredens & poppenkastvoorstellingen

Bekijk hieronder het actuele theateraanbod en – optredens van Theaterproducties Roosenboom. Ontdek op welke evenementen, braderieën of festivals je ons kan tegenkomen of boek tickets voor het kindertheater.

14 Augustus 2024

Stadsboederij de Elzenhoek

Stadsboerderij De Elzenhoek bruist deze zomer van vreugde en activiteiten! Duik in een zee van plezier met een overvloed aan leuke evenementen, waaronder de betoverende poppenkastvoorstellingen van Poppentheater Ronzebons. Ontdek een wereld vol lachen, spelen en avontuur op ons terrein. Verlies jezelf in de magie van de poppenkast en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Kom en vier de zomer met ons op De Elzenhoek op 14 augustus.
theater

15 september 2024

Hekselientje en de toverbloem

Stap binnen in een wereld vol fantasie met onze nieuwste voorstelling: "Hekselientje en de Toverbloem". Ontmoet Hekselientje, een ondeugend heksje met knalrood haar en een wipneusje. Ze verlangt naar een prachtige bloem maar is jaloers op anderen die bloemen hebben. Haar zoektocht naar de perfecte bloem leidt haar naar een betoverende ontdekking......... een Toverbloem.
theater

23 oktober 2024

Hekselientje is weer ondeugend

Kom en beleef de betoverende avonturen van Hekselientje in "Hekselientje is weer ondeugend"! Stap binnen in de magische wereld van Hekselientje, het eigenwijze heksje met knalrood haar en een wipneusje. Maar pas op, want waar Hekselientje verschijnt, volgen ondeugende streken! Laat je betoveren door de spannende capriolen van Hekselientje. Maar gelukkig is daar Agent Slim, altijd paraat om de boel te redden met zijn slimme oplossingen! Zal hij Hekselientje op het rechte pad kunnen houden?
theater

29 december 2024

Het meisje met de zwavelstokjes

Het verhaal vertelt over een klein meisje dat op straat leeft en haar kost verdient met het verkopen van zwavelstokjes. Verlangend naar haar oma, droomt ze van hulp. Gelukkig komt oma te hulp door wensen te laten uitkomen, waardoor het meisje toch gelukkig wordt en het verhaal een mooie wending krijgt. De poppenspeler brengt het meisje tot leven op een unieke manier, waardoor de voorstelling een prachtig einde krijgt. Met betoverende muziek en schitterend licht.
theater

5 januari 2025

Het Geheim van Repelsteeltje

Sprookjes betoveren ons al eeuwenlang, en nu brengt Poppentheater Ronzebons "Het Geheim van Repelsteeltje" tot leven. In dit spannende verhaal helpt de wijze kabouter Repelsteeltje de gierige Koning, maar besluit hem uiteindelijk een lesje te leren. Wat begint als een les, mondt uit in een spannend avontuur vol verrassingen. Reserveer nu je kaartjes en beleef dit onvergetelijke avontuur met Poppentheater Ronzebons!
theater

16 maart 2025

Mijnheer Haas en het verdwenen ei

Ga samen met Mijnheer Haas op onderzoek uit en ontdek wie er achter deze verdwijning zit. Spannende wendingen zullen de kinderen op het puntje van hun stoel houden! "Mijnheer Haas en het verdwenen ei" is een meeslepend verhaal vol avontuur, vriendschap en mysterie dat jong en oud zal betoveren. Een voorstelling waarin kinderen niet alleen worden vermaakt, maar ook worden uitgedaagd om mee te denken en oplossingen te vinden.
theater

wordt vervolgt

Roosenboom speelt de poppenkastvoorstelling
theater

Poppenkastvoorstelling voor je evenement of feest

Als je op zoek bent naar uniek entertainment voor je volgende evenement, markt of bedrijfsfeest, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken. Een poppenkastvoorstelling kan zorgen voor een avond vol plezier en gelach, of voor een meer serieuze en tot nadenken stemmende ervaring, afhankelijk van je voorkeuren. De poppenkastvoorstellingen kunnen aangepast worden aan het thema van je evenement. Het beste van alles is dat deze optredens een geweldige manier zijn om je gasten welkom te heten en bij de festiviteiten te betrekken. Dus als je op zoek bent naar iets anders en gedenkwaardigs, overweeg dan een poppenkastvoorstelling te boeken voor je volgende evenement. Voor jong en oud.