Wandelend buiktheater voor evenementen, braderieën, festivals en markten voor kinderen

Wandelend poppentheater

Hét wandelend poppentheater van Nederland.

 Pop gaat in gesprek met de kinderen. Maar poppen kunnen heel ondeugend zijn. Straattheater met een verrassende walk-act van het buikpoppentheater.

Wandelend buiktheater voor evenementen, braderieën, festivals en markten voor kinderen
wandelend theater boeken voor evenementen

Reizend poppentheater

Jan Roosenboom heeft 50 jaar ervaring als poppenspeler en reist met zijn mobiele poppenkast door heel Nederland.

Met verschillende poppenkastvoorstellingen, zowel wandelend als met originele decorkast, is Roosenboom te boeken voor diverse gelegenheden, van evenementen tot festivals.

Deze vorm van poppentheater op straat helpt kinderen om op een vriendelijke, betrokken en interactieve manier hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen.

buiktheater-poppentheater-voorstellingen-boeken-voor-kinderen
Vrolijke en interactief straattheater, pop gaat in gesprek met de kinderen.
Maar poppen zijn heel ondeugend, kinderen gelukkig nooit.
Poppenkast voorstelling theater voor kinderen
Wandelend buiktheater voor evenementen, braderieën, festivals en markten voor kinderen
Gasten ontvangen en welkom heten

50 jaar+ ervaring

Jan doet dit al meer dan 50 jaar en weet precies hoe hij een goede show moet neerzetten. Kinderen zijn dol op zijn optredens, hij laat ze altijd vermaakt en lachend achter.

Op locatie

Een wandelend theater is ideaal voor markten, festivals, events en braderieën. Dankzij onze unieke en grappige acts, zullen we ervoor zorgen dat je publiek een geweldige tijd heeft!

Reizend theater

Een fascinerende reizende poppenkast. Is het de manier waarop de poppen tot leven komen of de manier waarop de poppenspeler het verhaal tot leven brengt?

Interactief

Wil je wat spektakel toevoegen aan je volgende evenement? Probeer het buiktheater! Geen verhaal maar pop gaat in gesprek met de kinderen. Deze unieke vorm van entertainment zal je gasten zeker aan het lachen en aan het praten krijgen.

“Laat je betoveren door de wandelende buiktheatervoorstellingen van Roosenboom”

Wandelend poppentheater reserveren

Liever een poppenkast huren?

Theaterproducties Roosenboom is ook te boeken met zijn poppenkast voorstellingen in zijn opvallende poppenkast.

Onze hilarische poppenspeler zal iedereen vermaken met zijn zotte capriolen. Onze getalenteerde poppenspeler zal voorstellingen opvoeren die jij en je gasten nooit zullen vergeten.

We hebben een ruime keuze aan voorstellingen, zodat je de perfecte voor je evenement kunt vinden. En maak je geen zorgen – we zijn heel betaalbaar, zodat iedereen van onze show kan genieten.

Het laatste theaternieuws en blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jan klaassen en katrijn poppenkast voorstelling boeken

Alles over Jan Klaassen poppenkast

In dit blog ontdek je alles over Jan Klaassen poppenkast en dat je deze voorstelling ook kunt boeken bij Theaterproducties Roosenboom.

Goed nieuws: de theaters mogen weer open!

Eindelijk is het zo ver: de theaters mogen weer open! We hebben lang op dit moment moeten wachten, maar zijn ontzettend blij dat we weer theatervoorstellingen