stadssint van Oss met intocht, optredens en huisbezoeken

Sinterklaas op bezoek of inhuren

Met al meer dan 50 jaar ervaring als dé echte Sint van Oss, maak je van het Sinterklaasfeest gegarandeerd een feestje. Van intochten, huisbezoeken en videobellen: deze Sint doet het allemaal.
Huur Sinterklaas in voor evenementen, scholen en bedrijven

Sinterklaas inhuren en online videobellen

Theaterproducties Roosenboom heeft meer dan 50 jaar ervaring als dé Sinterklaas van Oss.

Intochten, scholen, bedrijven, kinderdagverblijven, huisbezoeken, live videobellen en opgenomen videoboodschappen. Deze Sint is van alle markten thuis.

Door de coronapandemie konden de huisbezoeken en intochten niet doorgaan. Daarom is Sinterklaas ook gaan samenwerken met Virtueel Sinterklaasbezoek.

Maak er een overgetelijk feestje van!

Huur Sinterklaas in voor evenementen, scholen en bedrijven

Vier het Sinterklaasfeest dit jaar vol ouderwetse gezelligheid, zang, persoonlijke verhalen uit het grote boek en humor!

stadssint van Oss met intocht, optredens en huisbezoeken
Huur Sinterklaas in voor evenementen, scholen en bedrijven
Sinterklaas boeken december
live videobellen met sinterklaas online
50 jaar+ ervaring

Sinterklaas maakt van ieder jaar weer een feestje. Hij houdt ervan anderen geluk te brengen, en vreugde aan iedereen die hij ontmoet.

Sint van oss

Al jarenlang de officiële Sinterklaas van Oss met de stadsintochten, optredens en bezoeken, brengt hij plezier en vreugde in Oss en daarbuiten.

Huisbezoeken

Deze ervaren Sinterklaas is ook in te huren voor huisbezoeken, scholen en bedrijven. Maak het Sinterklaasfeest bijzonder vol ouderwetse gezelligheid.

Live videobellen

Veilig én extra persoonlijk, dat zijn de huisbezoeken via videogesprekken van Sinterklaas. Live bellen met de Sint vol humor, interactie en zang.

“Sinterklaasfeest vol humor, interactie en zang!”

Huur Sinterklaas in voor evenementen, scholen en bedrijven

Al 50 jaar dé Sinterklaas van Oss

Sinterklaas van Oss is te boeken voor Sinterklaas evenementen, scholen, bedrijven, kinderdagverblijven, en andere organisaties in en rondom Brabant. 

Wij zijn ervaren in het organiseren van Sinterklaasbezoeken – we doen dit al jaren! Onze Sinterklaas is altijd grappig, en hij weet hoe hij de kinderen moet entertainen.

Maak het Sinterklaasfeest ouderwets gezellig. 

Sinterklaas inhuren voor 2022

live videobellen met sinterklaas online

Liever live videobellen met de Sint?

Leuk voor particulieren, maar ook voor zakelijke markt. Zo kun je samen met je team, kinderdagverblijf, kinderen tegelijkertijd live videobellen met Sinterklaas.

Via een live videoverbinding kunnen families, gezinnen en kinderen van over de hele wereld live bellen met de Sint. Samen zingen ze liedjes, vertelt Sinterklaas verhalen uit het grote boek en verklapt hij misschien wel waar de cadeautjes verstopt liggen.

Deze Sint gaat met de tijd mee. Ook kun je kiezen voor speciaal opgenomen videoboodschappen van de Sint voor de kids, familie of collega’s.

Het laatste Sinterklaas nieuws

4 originele manieren om Sinterklaas te vieren

Hoe vier jij Sinterklaas? In dit blog deel ik de vier leukste manieren om het Sinterklaasfeest te vieren. Zó wordt het Sinterklaasfeest dit jaar extra leuk!

Hoe werkt een live videogesprek met de Sint?

In dit blog leg ik uit hoe het live videogesprek met Sinterklaas werkt. Door het coronavirus en de coronamaatregelen hebben we ook dit jaar geen Sinterklaasintocht