gastheer of gastvrouw boeken

Zorgeloos genieten met een gastheer

Jan Roosenboom is ook in te huren als lakei of gastheer om gasten te ontvangen bij evenementen, trouwerijen, openingen, festivals, themafeesten, en meer.

lakei-gastheer-boeken-inhuren-voor-evenementen-of-openingen
lakei gastheer inhuren boeken voor evenementen of openingen
gastheer of gastvrouw boeken

Gastheer of lakei inhuren

Bij binnenkomst is de gastheer het eerste contactmoment met je gasten. Tijdens evenementen zorgt de gastheer ervoor dat je gasten zich welkom en gewaardeerd voelen.

Jan Roosenboom heeft meer dan 50 jaar ervaring als lakei en gastheer en weet dus als geen ander hoe hij jouw gasten welkom moet heten.

Lakei Jeanne Pierre, en maak je evenement nóg persoonlijker.

lakei-gastheer-boeken-inhuren-voor-evenementen-of-openingen
Zorgeloos genieten door het inhuren van een gastheer of lakei.
gastheer boeken voor evenementen
Gasten ontvangen en welkom heten
lakei inhuren in Brabant
gastheer of gastvrouw boeken

50 jaar+ ervaring

Jan Roosenboom heeft meer dan 50 jaar ervaring als theater artiest. Hij is al meer dan een halve eeuw bezig met het entertainen van mensen.

Boeken op locatie

Ben je op zoek naar een gastheer voor allerlei locaties, van scholen tot festivals en evenementen, zoek dan niet verder.

Warm welkom

Een gastheer kan voor verschillende doeleinden worden geboekt om de gasten te vermaken, te informeren of om een praatje te maken.

Persoonlijk en gastvrij

Verwelkom je gasten of klanten op een unieke en persoonlijke manier. Laat ze zich speciaal voelen vanaf het moment dat ze arriveren.

“Laat je betoveren door de gastvrijheid van Roosenboom”

Gastheer lakei voor je evenement huren

Boek een host voor elke gelegenheid

Op zoek naar een unieke en ervaren lakei of host voor je volgende evenement?

Wij zijn er om te helpen! We hebben een ruime keuze aan soorten hosts, zodat je de perfecte host voor je gelegenheid kunt vinden.

Onze host is een ervaren professional die ervoor zorgt dat je evenement vlekkeloos verloopt. Hij zorgt voor alles, van het begroeten van de gasten tot het op tijd opdienen van het eten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Gastheer boeken voor feesten of evenementen

Het laatste theaternieuws en blogs
Jan klaassen en katrijn poppenkast voorstelling boeken

Alles over Jan Klaassen poppenkast

In dit blog ontdek je alles over Jan Klaassen poppenkast en dat je deze voorstelling ook kunt boeken bij Theaterproducties Roosenboom.

Goed nieuws: de theaters mogen weer open!

Eindelijk is het zo ver: de theaters mogen weer open! We hebben lang op dit moment moeten wachten, maar zijn ontzettend blij dat we weer theatervoorstellingen